A Black Pearl International-től

Személyszállítás

A Black Pearl International Személyszállító részlegének célja, hogy magas színvonalon és versenyképes árakon biztosítson bel-és külföldre személyszállítást, valamint asszisztensi szolgáltatásokat. A munkát professzionális sofőrök végzik, és garanciát vállalunk nemcsak szakértelmükre, hanem járműveink műszaki állapotára is.

Személyszállítást vállalunk Magyarországon területén, és külföldre is, akár több tíz fő szállítását is vállaljuk.

Szolgáltatásaink:

Számunkra utasaink biztonsága és kényelme a legfontosabb, ezért gépjárműveinket folyamatosan frissítjük és karbantartjuk. A megrendelő igényeihez megtaláljuk a megfelelő járművet, minden igényt ki tudunk elégiteni a kisbuszon át a luxusautóig.

Áraink minden esetben tartalmazzák a következőket:

Forduljon hozzánk bizalommal!

Asszisztens szolgáltatás és személyvédelem

A Black Pearl International rengeteg alkalommal nyújtott asszisztensi szolgáltatást Magyarországon tartózkodó diplomatáknak, hírességeknek, VIP személyeknek, mint például: a forgatási helyszinek közötti szállítás, termékek beszerzése, időpont-egyeztetések, tárgyalások megszervezése, minden egyéb, amiben segitségükre lehetünk felmerülő problémáik megoldásában, napirendjük gördülékennyé tételében.

Úgy gondoljuk, az aszisztensi munka alapja a megbízhatóság, a bizalom. Ügyfeleink érdekében mindig kürültekintően, pontosan és diszkréten végezzük el a ránk bízott feledatokat.

Magyarországon fogadtuk többek közt, Michael Bay-t, Ellie Goulding-ot, Rachel Weisz-t, Al Di Meola-t, Salman Khan-t, Oscar Isaac-et, Omara Portuondo-t és Molly Parker-t is.

Magánszemélyek, közismert személyek, vezető beosztású üzletemberek kiséretét, védelmét is vállaljuk, évtizedes múltra visszatekintő tapasztalattal.
Munkatársaink államilag elismert testőri végzettséggel rendelkeznek, és megbízható megjelenésükkel üzleti tárgyalásra, fogadásokra is elkisérhetik Önt, családját vagy partnereit.

Forduljon hozzánk bizalommal!

Írjon nekünk!