BLACK PEARL PRODUCTIONS

Reklámfilmek, promóciós videók, zenei videóklippek, céges image videók, rendezvényvideók, céges oktatófilmek készítése és ezek kreatív fejlesztése költséghatékony megoldásokkal, a legmodernebb technikáyval. A gyártás minden lépését, a készületektől, forgatástól az utómunkán át meg tudunk oldani.

Produkciós videó megtekintése

MIÉRT VÁLLASSZON MINKET?

TELJES MUNKAFOLYAMAT

Az ügyféllel való egyeztetés után találunk helyszínt, statisztákat, megszervezzük a forgatás összes részletét. A lehető legjobb minőségű felszereléssel oldjuk meg a forgatást, majd a felvételeket megvágjuk és fényeljük, ezzel fókuszáljuk a figyelmet a termékre. A végén pedig kiegészítő feliratokkal, animaciókkal és effektekkel színesítjük.

KÖLTSÉGHATÉKONY MEGOLDÁSOK

Hiszünk benne, hogy minden ügyfelünk számára a legnagyobb hasznot hozó megoldást tudjuk biztosítani. Megtaláljuk a legmegfelelőbb stábot, a legmegfelelőbb stúdiót, és minden egyéb paramétert az ügyféllel közösen egyeztetve igazítunk a felkérésnek megfelelően

PROFIZMUS

Biztosak vagyunk abban, hogy minden forgatással kapcsolatos igényét teljesíteni tudjuk. Minden megrendelést határidőre és kívánsága szerint készítünk el. A filmkészítés trendjeihez igazodva folyamatosan új technikákkal feljesztjük csapatunkat, hogy minden különböző megkérésre a lehető legjobb munkát végezzük el.

ALAPITŐ TAGJAINK 1997 ÓTA GYÁRTANAK RÖVIDFILMEKET

Filmes csapatunk több mint két évtizedes gyakorlattal rendelkezik, PR és reklámügynökségeknek, cégeknek, TV társaságoknak mind Magyarországon mind külföldön gyártottunk már rövidfilmeket.

Résztvettünk többek között az Amusement (2008, New Line Cinema), a Force 2 (2016, John Abraham, Viacom18 Motion Pictures) forgatásán, és számtalan Song Sequence-t csináltunk indiai produkcióknak mint például a Mohabbatein. Külföldön résztvettünk Coca Cola (Szaúd-Arábia), Telekom, Sprite, Orange (Izrael) reklámok készítésében is.

Ezeket a tapasztalokat felhasználva szeretnénk a legjobb minőségű filmeket elkészíteni, hogy mind az ügyfeleink, mind a filmek nézői maximálisan elégedettek legyenek. Legyen az egy kisszabású rendezvényvideó, egy TV reklámfilm vagy zenei videóklip, mi örömmel vesszük a kihívást.

KÉRJEN AJÁNLATOT!